Menu
Your Cart

Korres Baume Lipid Replenishing Bάλσαμο για Αναπλήρωση Λιπιδίων με Καρύδα & Αμύγδαλο, 200ml

Korres Baume Lipid Replenishing Bάλσαμο για Αναπλήρωση Λιπιδίων με Καρύδα & Αμύγδαλο, 200ml
Korres Baume Lipid Replenishing Bάλσαμο για Αναπλήρωση Λιπιδίων με Καρύδα & Αμύγδαλο, 200ml
Korres Baume Lipid Replenishing Bάλσαμο
για Αναπλήρωση Λιπιδίων με Καρύδα & Αμύγδαλο

Πλούσιο, κρεμώδες baume, ειδικά σχεδιασμένο για την ανακούφιση του δέρματος με τάση ατοπίας.

Εμπλουτισμένο με κεραμίδια, φυτοστερόλες, >20% έλαια και βούτυρα, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, καταπραΰνοντας την αίσθηση κνησμού και την ξηρότητα που οφείλεται στη δερματική ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Παιδιατρικά ελεγμένο.

XΡΗΣΗ

Απλώστε σε καθαρό δέρμα 1-2 φορές την ημέρα στα ξηρά σημεία του σώματος ή/και προσώπου, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Συνεχίστε κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Octyldodecyl Myristate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Behenate, Phytosteryl Hydroxystearate, Glyceryl Stearate, Jojoba Esters, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Caprylhydroxamic Acid, Ceramide Np, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Hydrogenated Rapeseed Oil, Inulin, Panthenol, Phytosterols, Polyglycerin-3, Polyhydroxystearic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Anisate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbitan Stearate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Μοντέλο: 11566
  • Βάρος: 400.00g
  • SKU: 5203069113130
Προϊόντα που πουλήθηκαν: 0
Προϊόντα που προβλήθηκαν: 19
18.32€
22.90€
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies